Noderīgi linki

svētdiena, 2012. gada 18. marts

Vēsā pavasara cepures meitiņām!


Tā kā man aug Hello Kitty fans, kurš pieprasīja  cepuri ar savu iemīļoto varoni, tad nolēmu pamēģināt pati uzadīt cepuri ar zīmējumu.
 Adīju pa apli ar 4 adatām, nu kā zeķi, uzmetu 120 valdziņus kopā, bet manai 4gadniecei tomēr ir nedaudz par lielu, bet nekas. Sāku ar robiņu adīšanu Musturs.lv ir apraksts, tad sekoja
adījums šajā rakstā :
Rindiņas neskaitīju, adīju pastāvīgi piemērot cepuri meitai, šī procedūra viņai protams bija jau bezgala apnikusi, pēc tam atkal robiņi un tad jau sāku adīt atlikušo daļu ar zīmējumu.
Bet zīmējumu es adot pa apli vairs nekad neadīšu, tā nomocījos, tā nopsihojos, gandrīz metu pie malas, bet meitiņai apsolīju taču, nu tad ir jau tas Hello Kitty, bet tik sarauts un tik greizs un krunkuļains, foto jau izskatās tīri labi, bet dzīvē....Laikam ja būtu adījusi kā šalli un tad sašuvusi kopā, būtu ar to zīmējumu laikam vieglāk...
Tika izmantots šis raksts, izmantoju tikai galvu, un bez ziediņa, to uztamborēju un piešuvu atsevišķi, tā jau nomocījos!!!

Ar jaunākās meitiņas cepuri gāja vieglāk un ātrāk, mazajai cepurītei bija nepieciešams uzmest 108 valdziņus, un tieši laikā! 

2 komentāri:

  1. Man trūkst vārdu.... SUPER!!!! Nu ļoooti skaistas un glitas cepurītes!!!!
    Pa kuru laiku tu to visu paspēj?!?!?!?! Man ļooooti patīk :)))

    AtbildētDzēst
  2. Ļoti skaistas cepures meitiņām! :))

    AtbildētDzēst